Het Gouden Gilde

Een gilde behartigde de belangen van de gildeleden en beschermde hen. In een gilde werd kennis en ervaring uitgewisseld. Nieuwe gildeleden werden opgeleid in het vak. Na een gedegen opleiding kon een leerling erkend worden als vakman met de titel "gezel" en uiteindelijk de titel "meester" verkrijgen. Budokan Rotterdam behoort al jaren tot de wereldtop. Resultaat door het leveren van kwaliteit. Enkele jaren geleden is Het Gouden Gilde in het leven geroepen; een business club van sponsoren en partners om onze talenten financieel te ondersteunen.

Topsport en het bedrijfsleven kunnen elkaar versterken. Voor u zijn er onder andere mogelijkheden om van één van onze bekende judoka's of trainers een judo clinic of lezing te krijgen. Ook nodigen wij u met plezier uit bij trainingen of evenementen om persoonlijk kennis met onze sporters, trainers en coaches te maken.

 

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over de sponsor mogelijkheden bij Budokan Rotterdam? Stuur dan a.u.b. een email naar: goudengilde@budokanrotterdam.nl. Wij komen graag met u in contact.

 

Het NOC*NSF heeft een aantal projecten uitgezet in het kader van een "masterplan talentontwikkeling" om aansluiting te houden met het internationale sportniveau. Tevens is de NOC*NSF het project talentcoach met de Judo Bond Nederland gestart. Het biedt talentvolle judoka's vanaf 17 tot 23 jaar bij Budokan Rotterdam de kans om een fulltime trainings- en wedstrijdprogramma conform de World Class Performance te volgen.

 

Laat u ook inspireren door de kracht van sport en ga voor sportief resultaat. Join us!   

 

Het Gouden Gilde www.goudengilde.org

 

Overige sponsoren

 

Rotterdam Topsport    www.rotterdamtopsport.nl
Judobond Nederland www.jbn.nl